Advanced Search

0 Lakh to 60,000 Lakh

We found 0 results. View results
Advanced Search

0 Lakh to 60,000 Lakh

we found 0 results
Your search results

Rühm arste töötab 24/7, et seda muuta

Posted by Sai K on September 18, 2023
| 0

Rühm arste töötab 24/7, et seda muuta

Osana rutiinsetest laboritestidest, mida tehakse alati enne operatsiooni, testitakse plaanilisel operatsioonil olevaid patsiente ka COVID-19 suhtes, mitte ainult haiglapersonali ja teiste patsientide kaitsmiseks, vaid ka plaanilisi protseduure saavate patsientide ohutuse tagamiseks. Kuigi iga kirurgilise protseduuriga kaasneb alati risk, ütles Sanchez, et Iraanist, Hiinast ja Itaaliast saadud varajased andmed näitavad COVID-19 põdenud, asümptomaatilised ja valikulise protseduuri läbinud inimeste suremust oluliselt kõrgemale. Continue Reading

Compare Listings